Funktionspiké passar alla

function-polo-fits-allDu behöver inte begränsa dig till pikétröjan som ett arbetsplagg. Den är givetvis även mycket snygg att bära till vardags och det är ett enkelt sätt att addera stil till outfiten. Pikétröjan är otroligt älskad inom alla typer av områden och du kan även använda pikétröjan när du tränar. Det finns en funktionspikétröja med tryck som du kan beställa som är speciellt anpassad till detta tillfälle. Den gör så att huden andas bättre och att man inte blir lika varm som man blir i en vanlig pikétröja. Du kan dela ut denna typ av tröja på gymmet eller på träningsarenor för att få ert varumärke att spridas ytterligare. Varför inte dela ut funktionspikén under mässor som har fokus på hälsa och välmående?

Det många företag missar är att de profilprodukter som de delar ut även visar vad de bryr sig om. Om du delar ut träningsrelaterade saker så kommer du att visa att du bryr dig om människor och deras hälsa. Du som företag vill att de ska träna och därigenom må bra vilket ger en extra positiv bild av er. Du kan även dela ut denna typ av piké till dina anställda som de kan bära på fritiden när de tränar. Ju fler som bär din funktionspiké desto större varumärkesspridning kommer du att få. På gymmet och på träningsarenor rör sig många olika typer av människor och genom att få indirekt reklam för ditt företag på dessa platser når du även ut till dem.

Du bör alltid fokusera på att dina profilprodukter ska användas på platser där många rör sig. På så sätt får du givetvis störst spridning av ditt varumärke och ser till att så många som möjligt ser det. Varför inte kombinera funktionspikén med en vattenflaska för att motivera mottagaren lite extra? Nöjda mottagare ger ditt företag goodwill.