Miljövänliga pikétröjor

eco-friendly-polo-shirtsSom företag är det viktigt att man bryr sig om miljön och människorna runt omkring en. Det gör att man får en mer positiv bild och ett bättre rykte. Idag är många människor väldigt medvetna och gör aktiva val för att bidra till en minskad miljöpåverkan. Därför kan en kund faktiskt välja bort er på grund av den miljöpåverkan som ni orsakar. Du måste visa att ni som företag bryr er om kunden och om miljön på många olika sätt och genom att dela ut reklamprodukter med olika typer av logo, till exempel Svanenmärkning samt ftalatelfri tryckfärg så kommer ni att göra succé. Det är viktigt att alla gör vad de kan för miljön och företag har oftast en något större miljöpåverkan än privatpersonen. Därför kan du räkna med att du som företag har ögonen på dig.

Tänk miljövänligt när du väljer plaggen så är det större sannolikhet att de kommer att bäras. Du vill inte att dina profilprodukter ska bli ratade på grund av att de inte svarar upp till kundens krav. Förebygg kundens önskemål och skapa på så sätt en positiv bild av dig, en mindre påverkan på miljön, samt långvarig exponering av ditt varumärke. Du har allt att vinna på det. Dessutom kommer dessa produkter med allt bättre priser vilket gör att du inte har någon anledning längre att välja en produkt som inte är miljövänlig. Faktum är att det kommer att upplevas som nonchalant av dig att inte göra det och därigenom kan du förlora på ett sådant val i längden.

Du kan även få märke på dina miljövänliga pikétröjor. Ett av märkena som erbjuds på miljövänlig piké är cottover. Du kan därmed satsa på en helt fantastisk kvalitet och imponera på dina potentiella kunder med din miljömedvetenhet. Du kommer att göra ett mycket bra intryck.